Colofon

Colofon

Dit is de website van de WmoWijzer van de gemeente Kerkrade

WmoWijzer Kerkrade is hét informatie- en adviespunt over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Kerkrade.

Markt 33
6461 EC Kerkradetel: 14045

Teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

De ervaringsverhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

Elkander beheert en redigeert de teksten twee keer per jaar. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd.

De teksten zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden in staan. Aan deze teksten kunt u geen rechten ontlenen. Onjuistheden kunt u melden via: info@elkander.nl.

Sociale kaart G!DS

G!DS, de database van de bibliotheek

Deze website maakt gebruik van G!DS als sociale kaart. G!DS is de landelijke digitale sociale kaart van de Nederlandse bibliotheken, bedoeld voor het verzamelen en weer ter beschikking stellen van informatie op cultureel en maatschappelijk gebied. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bibliotheek bij u in de regio. Meer informatie over G!DS vindt u op: www.gidsvoornederland.nl

Websiteleverancier

Elkander

De Mudden 18
9747 AW Groningen
T 050-2110950
W www.elkander.nl
M info@elkander.nl