Tuinmeubelen

Lounge

Als het om terrasmeubilair gaat, ben ik nooit uitgepraat. Waarom? Er is altijd veel om over te praten! Zeker als het gaat om het onderhoud van de tuinset, loungebank tuin of lounge dining set op je terras. Lees de eerdere onderhoudsblogs als je meer wilt weten:

  • Het onderhoud van tuinmeubelen
  • Uw tuinmeubelen schoonmaken
  • De voordelen van een kussensloop

Tuinmeubelen na de Zomer

De zomer is de tijd waarin u kunt genieten van de tuinmeubelen op uw terras. Maar wat doe je met je tuin- of loungeset als de zomer ten einde loopt? En hoe zorg je ervoor dat je je favoriete tuinmeubelen komende zomer zo intensief kunt blijven gebruiken? De eerste tip die ik altijd meegeef is om ervoor te zorgen dat je de juiste schoonmaakmiddelen voor je terrasmeubilair gebruikt. Voordat u een stoel of tafel opbergt, is het belangrijk om deze schoon te maken en te verzorgen. Heb je ruimte om je meubels binnen op te bergen? Dan is dit de beste optie. Als dat niet mogelijk is, zou ik een beschermhoes aanraden.

In de winter?

Heeft u vragen over de beschermhoezen uit de Aerocover collectie? Onze tuinexperts kunnen je er alles over vertellen. Naast hoezen voor uw tuinmeubelen hebben wij ook kussenboxen voor het veilig opbergen van uw tuinkussens en hoezen voor uw parasol. Hoe zorg je ervoor dat al je tuinmeubelen en spullen veilig de winter door komen!

Onderhoud tuinmeubelen

Ben jij de trotse bezitter van een nieuwe loungeset? Of heb je een nieuwe fauteuil voor op het terras gekocht? Dan is de kans groot dat de tuinmeubelen zijn gemaakt van wicker, een lichtgewicht kunststof materiaal dat ook wel wicker wordt genoemd. Zorg voor goede tuinmeubelen:

  • Luxe uitstraling
  • Licht in gewicht
  • Sterk en duurzaam
  • Makkelijk te onderhouden
  • Makkelijk schoon te maken
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Schoonmaken

Veeg uw tuinmeubelen altijd eerst af met een vochtige doek. Een onderhoudsproduct verwijdert snel en eenvoudig alle soorten vlekken en vuil uit het weefsel van uw tuinmeubelen. Handig: dit product schuimt niet, er blijven dus geen zeepresten achter tussen het vlechtwerk.

Als je klaar bent met het schoonmaken van je terrasmeubilair, maak je het water- en vuilafstotend. Dankzij de verzorgende ingrediƫnten van het product blijven de rieten tuinmeubelen langer flexibel en soepel. De toevoeging van een UV-blok voorkomt verkleuring en veroudering van de vlecht.

Gefeliciteerd, je rieten terrasmeubel is klaar om opgeborgen te worden! Wat heb je hiervoor nodig? Een passende beschermhoes gemaakt van Aerocover. In onze collectie vind je voor elke parasol, tuinstoel, tuintafel en loungeset een beschermhoes. Dit is de beste manier om je rieten tuinmeubelen te beschermen wanneer ze niet in gebruik zijn. En je bent klaar voor het volgende tuinseizoen!

Tuinmeubelen
Schuiven naar boven